Cantona.se
Flyttfakta

Det här är en blogg om att flytta. ”En hel blogg om att flytta?” kanske du tänker då. Ja jag vet, i vanliga fall är det en process som är snabbt överstökad, men inte för mig! Jag håller på att samla mod inför att flytta och försöker samla in så mycket information och tips som möjligt för att en eventuell flytt ska gå så smidigt och enkelt som den bara kan! Att flytta är ingen enkel sak och det finns mycket man måste ta hänsyn till, tillräckligt mycket för att jag tycker att det passar för en blogg!

I den här bloggen tänkte jag dokumentera min resa mot flytten och berätta om allt möjligt som kan vara användbart för andra som går i flyttankar. Med bloggen vill jag att andra ska kunna ta del av mina erfarenheter av att flytta, vad man ska vara vaksam på och vad för problem som kan uppstå. Kanske kan också bloggen inspirera andra flytträdda att komma igång, att flytta gör man inte i en handvändning och det kan vara en stor uppförsbacke för många!

Olika ämnen som jag kommer beröra i bloggen är allt ifrån flyttfirmor och transporter till vilka flyttkartonger som man bör välja och vilka försäkringar som man bör teckna. Det är svårt att på förhand säga vad bloggen kommer innehålla eftersom den utvecklar sig allteftersom jag samlar på mig egna erfarenheter och kunskaper 🙂 Men dessa ämnen ger i alla fall en liten fingervisning om var fokuset kommer ligga.

Passa på och ställ frågor om du har några och kom gärna med tips om du har några, det kan jag behöva. Kanske hittar jag svaret när jag håller på med min research! Du kan maila mig via formuläret på kontaktsidan.

Själv heter jag Anna och förutom flyttskräcken så brottas jag också med en begynnande medelålderskris! Jag är nu 35 år och bor tillsammans med min sambo i en pytteliten lägenhet och det börjar verkligen bli dags för något större.