Cantona.se
Flyttfakta

Flyttfobi februari 29, 2016

Flyttfobi, finns det ens? I så fall har jag det. Jag behöver verkligen ta mig i kragen och flytta till något större och håller på och planerar för fullt för hur det ska gå till trots min skräck.

Jag håller på och väger olika alternativ fram och tillbaka, tittar på olika flyttscenarion och samlar in fakta som kan vara bra att ha om man ska kunna ta ett bra och välgrundat beslut den dagen det är dags. Kanske kan all faktainsamling göra mig mindre flytträdd också, att jag känner att det går att få kontroll på situationen.

Just nu lutar jag mer åt en flytt med hjälp av flyttfirma eftersom det verkar smidigt.

Kanske kan bloggen också underlätta för andra som behöver information och tips inför flytten, det är ju trots allt ett ganska stort projekt för vem som helst som har mer än en säng och en kasse kläder att bära med sig till det nya hemmet. För mig skulle i och för sig även det kännas rätt betungande!

Jag vet inte vad min flyttfobi handlar om, det är nog en kombination av osäkerheten att lämna det man har för något okänt samtidigt som man också måste lyckas organisera ihop allting på ett bra sätt utan att det uppstår kaos eller att man tröttnar halvvägs in i flyttarbetet.

Som tur är har jag min sambo som är trygg och stöttande så jag tror vi kommer att klara detta tillsammans. Nu gäller det också att hitta en bra bostad där vi kan trivas så att vi verkligen kan flytta!

Kolla in det här stand up klippet som handlar om hur vi samlar på oss saker, klippet är på engelska och komikern är George Carlin:

För mig är det hög igenkänningsfaktor i det där klippet och jag drar på smilbanden varje gång jag ser det!

Om du undrar något är det bara att höra av dig!

Kategorier Personligt